Profil

Miljøakustik udfører måle- og beregningsopgaver indenfor akustik og ekstern støj. Kundekredsen er primært kommuner, virksomheder samt andre ingeniørfirmaer.
 
Miljøakustik indehaves af Annelin Enggaard, der har mere end 20 års erfaring med akustik og støj. Annelin har i mere end 10 år været optaget på Miljøstyrelsens liste over personer godkendt til at udføre "Miljømåling - ekstern støj" og "Miljømåling - trafikstøj" efter Miljøstyrelsens retningslinjer.

Annelin kommer fra en stilling som akustiker hos MOE Rådgivende Ingeniører, og var i årene 2005-2011 indehaver af firmaet Nordsjællands Akustik. Annelin blev i 1994 uddannet civilingeniør fra Laboratoriet for Akustik på DTU og har et omfattende CV med mange referencer, der gerne fremsendes. Find kontaktinfo nederst på siden.
 
Miljøakustik deler kontor med DJ Miljø & Geoteknik i Hillerød. Sammen kan vi løse opgaver, der sætter støj ind i en bredere helhed omkring miljøforhold, fx ved udarbejdelse af VVM-redegørelser og miljøgodkendelser.
 
Miljøakustik er et enkeltmandsfirma, der har tætte relationer til andre ingeniørfirmaer. Det giver faglig dialog og mulighed for at byde ind på større og mere komplekse opgaver. Ved rapporter mærket "Miljømåling - ekstern støj" kvalitetssikres af et andet lille certificeret ingeniørfirma. Notater og andet kvalitetsikres internt.
 
Miljøakustik er optaget på Miljøstyrelsens liste over godkendte laboratorier og er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI.
 
Udvalgte referencer, Annelin Enggaard
for Nordsjællands Akustik:  
Støjkortlægning Søby Værft, 2008-9
 
Støjkortlægning Gundsø Beton 2008
 
NLMK DanSteel, 2009-11
 
Miljøakustik c/o DJ Miljø & Geoteknik | CVR: 28960247 | Falkevej 12, 3400 Hillerød  | Tlf.: 29857028 | aen@dj-mg.dk